Om Oss

Välkommen till Oral Cate, f.d: Roslags-Näsby Tandvård

Till våra patienter,

I augusti 2017 lämnade vi med varm hand över kliniken till nya ägare, Oral Care. Vi valde Oral Care, bland flera intressenter, som köpare av vår verksamhet eftersom vi är övertygade att det är den bästa lösningen för våra patienter, vår personal och oss.

En ny ägare med kunskap och erfarenhet – en trygghet för dig

Oral Care har över 25 års erfarenhet som privat vårdgivare inom tandvård i Sverige och har under årens lopp bidragit till forskning som förbättrat bl a äldretandvården. De har ett omfattande kvalitetsarbete och är kanske mest kända för att på ett innovativt sätt skapat möjligheter för utsatta grupper, som äldre och sjuka, att få tandvård i sina hem via ett mobilt hemtandvårdskoncept.

Förutom vår klinik äger Oral Care ytterligare 5 mottagningar; en i Stockholm, i Sollentuna, i Göteborg, i Kristianstad och i Mjölby!

När vi lämnar över byter kliniken namn till Oral Care Roslags-Näsby. Tandläkare Jan Hellner har lämnat mottagningen men tandläkare Jenny Glückman, tandhygienisterna Sofia Zia, Birgitta Sierra och tandsköterska Anna Willumsen stannar kvar och kommer att ta emot dig som vanligt. En del nya ansikten kommer ni också att träffa på i form av våra nya kollegor. Läs mer på vår nya hemsida: www.oralcare.se/tandvardsklinik/roslagsnasby

Fortsättningsvis kommer du att nå kliniken på samma telefonnummer som förut. Du hittar dem längst ner på sidan. Tveka inte at höra av dig om du har frågor eller funderingar!

Välkommen att kontakta våra tandläkare/vår mottagning, på telefon, mail, eller via formulär nedan! Vi finns i Roslags-Näsby Centrum, precis vid Roslagsbanans hållplats.

Jenny Glückman
Tel: 08-768 75 46
Mejla Jenny

Maria Garefalaki
Tel: 08-768 68 11  
Mejla Maria

Sofia Zia
Tel: 0769-472040
Mejla Sofia

Birgitta Sierra
Tel: 08-758 19 52
Mejla Birgitta

 

 

* Obligatoriska fält

Kontaktformulär


 

 

 

Comments are closed.